Zbrush

Precis lagt in zbrush. Nu kommer den tråkiga delen med att man har installerat zbrush och det är att ända menyerna så att de är så som jag vill ha dem. Förra gången jag gjorde det så tog det mig 6h. Får hoppas att jag kan lyckas ända så att det är som jag vill ha det på max 2h.

Zbrush är ett 3D/2D verktyg för att modellera i 3D. Genom mig så får jag säga att detta verktyget är det bästa 3D-verktyget av de som finns på marknaden. Sen är det ett givet val att välja i och med att jag vill bli ännu bättre i just detta programmet.

Zbrush är skapat av pixologic.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>