Vad jag kommer att tänka på i nästa block

Har en del saker som jag har kommit fram till nu efter att man är färdig med första blocket. Det första som jag kommer att ha med mig är att man ska ha med mer tankar som jag själv tänker i texten. Fråga varför till allt man gör. Och håller man på med skelett/muskler så ska man ställa en fråga till varje muskel för att på det sättet komma ihåg muskeln/benet lättare.

Håller man på med en del länge så kommer man ihåg den bättre än att göra en hel kropp 10 gånger. Man ser ju inte muskeln/skelettet på samma sätt som om man studera dem en och en.

 

Kommer antagligen att fortsätta med anatomin längre fram i ett annat block eller som kandidatarbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>